hårting

Ja jeg har en nok så ny rettetang som jeg elsker!
og alle mine venner elsker den like mye.

alle rettetanger jeg har brukt kan jeg med hånden på hjerte si at ikke har vært bedre en denne. men veldig likt ja. og det samme har venner sakt. Så min lille baby dette! hadde en god en før denne som jeg trodde aldri kunne bli erstatet. men her er den mye bedre og! Den heter Nano Titanium. Babyliss PRO.
og kan velge hvor varm du vil ha den. har bruksanvisning på hvor mye varmt man skal ha den på for forskjellige hår sånt du ikke øddlegger håret ditt så alt for fort. tror det er 5 varmer og velge mellom:) og bruker 20 til-40 sekunder for å bli varm:)

har brukt denne litt nå. kjøpte de just og fått brukt de litt. å de vil jeg så absolutt anbefale! hvite gjør håret mer rett og er proteiner i håret. skal ta det på med fuktet hår. jeg bruker den 10-15 min etter jeg kommer ut av dusjen. også venter jeg på at håret tørker. og tar på den rosa som er til du skal rette håret. sånt du ikke sliter håret med å rette håret.

Skal se film med min søte, og vi vil se
Little miss sunshine. Noen av dere som har sett den? var den bra?


og nettopp spist pølse og potetmos. måtte jo diske opp noe skikkelig når jeg tar utdanningen som kokk og servitør hehe

3 kommentarer

kristinehoyvik

04.mar.2012 kl.23:23

Trenger virkelig og innvistere i en slettetang..

Mia Davidsen♥

04.mar.2012 kl.23:31

:)

elide

04.mar.2012 kl.23:36

Så bra blogg du har :D

-kommenter gjerne tilbake.

Skriv en ny kommentar

Sheddlecat

Sheddlecat

17, Kristiansand

Mitt navn er Thea. LEGG MEG GJERNE TIL SOM VENN!Når jeg har tid leser jeg ofte de jeg bloggene jeg rekker:) alle bilder som blir missbrukt blir politi anmeldt.

Kategorier

Arkiv

hits