elsker MOPEDEN min

Får mye skryt av og ha moped av venner, får mye kjeft for å ha moped, for de er redde for meg og mener det er tryggere med scooter. min elskbare 11 moddel moped kjøpte den heelt ny:) skal selges tror jeg til høsten. og kjøpe meg en som skal eller er trimmet og en bil:) lappen på bil dette året! :)
morsomt at jeg må stå på tå når jeg sitter på den.. veldig høy for meg.
ser dere min rosae hjelm? under bena mine. alle mine venner kjenner meg igjen for som jeg vet er jeg den eneste som kjører med rosa hjelm her i bygda


smakt den gode taco pølsa? smaker taco;) istede for og kutte og styre med alt til taco mye enklere! neida! er verdt og lage taco å  ;-)

9 kommentarer

Cassandra Lysgård Fredriksen

05.mar.2012 kl.23:43

Aaah, har så lyst på en selv! Men mamma og pappa nekter meg siden sist gang jeg prøvde en ATV så lukte jeg igjen øyene når jeg begynte å kjøre litt fort, haha. :P

Skøyarstrek

05.mar.2012 kl.23:50

Prøvd scooter før, men når så vidt ned i bakken, og når jeg gjør det må jeg stå helt på siden og med bare ene foten nedi! Litt vanskelig å starte å stoppe!

-Stine

Thea

05.mar.2012 kl.23:56

Cassandra Lysgård Fredriksen: er ikke det beste og lukke øynene når du kjører :P haha ser det for meg!

Stine: ja er vanskelig for meg og kjøre moped og hadde scooter før denne,og det var vanskelig. men siden jeg var 14 har jeg ønsket meg moped,så ble det. men for å si det sånn,jeg har virkelig for kjent på hvor trygt det er og kjøre moped. og for meg i hvertfall er det ikke bra. sklir jeg litt og det er tørt detter jeg av mopeden. er flink til å skli når det er våt. men ikke tørt! kjempeskummelt om noen rygger i en kø rygger rett på deg. å du kan ikke gjøre noe

Karoline

05.mar.2012 kl.23:59

Har kjørt scooter og stor firehjuling. Men har ikke lappen da, men elsker å kjøre når jeg kan !

andrea pemmer

06.mar.2012 kl.00:01

den var drit fet!

Thea

06.mar.2012 kl.00:05

Karoline: trenger egentlig ikke lappen her. blitt stoppet med en kompis sin moped den gikk i 120, blåe lys,hadde ikke lappen, den var tyv koble eller hva det kalles.. for nøkkelen var brekt.. alt dette er ulovelig å kjøre med, og politiet spør: førekort takk og ta av deg hjelmen. gikk i joggebukse og så litt ut som en gutt håret var inni genseren. og hjelmen til kompisen. tar av meg hjelmen og han bare: bare kjør videre..

Rebekka Lorentzen

06.mar.2012 kl.06:54

Kul da ;)

Jannichen's internatliv med mer!

06.mar.2012 kl.10:08

heh, tøft :-D

Har så lyst på biiiil ^^

Kim Mirian Braathen

06.mar.2012 kl.11:34

Syntes jenter på moped er tøft ;)

Skriv en ny kommentar

Sheddlecat

Sheddlecat

17, Kristiansand

Mitt navn er Thea. LEGG MEG GJERNE TIL SOM VENN!Når jeg har tid leser jeg ofte de jeg bloggene jeg rekker:) alle bilder som blir missbrukt blir politi anmeldt.

Kategorier

Arkiv

hits