Drammen

I dag har dagen min bestått av tentamen først og fremst. og det skal jeg love dere var ille. eller gikk greit sånn karakter messig tror jeg, hvertfall ble jeg ikke grillet helt! klarte og svare på spørsmålene. Men kjipt at tentamen i vg2 på kokk og servitør har vart i 3 uker denne uka. og alle har fått mat og god tid. men det fikk ikke vi. meg og ho andre som hadde tentamen i dag. fikk ikke noe mat, stresset veldig selv om vi fikk masse + for var ting ingen andre på tentamen hadde gjort. og gå med tom mage i 7 timer på en så viktig dag er virkelig ikke bra. og ikke en pause på 1 min fikk vi ikke en gang. og etter 10 min etter de hadde gått ser læreren oss og bare: dere kan gå nå, hadefint. arg! dagens klage.
så til noe positivt! er i Drammen i morra tidlig skal jeg til oslo møte to venninner på forskjellige tidspunkter. ho ene skal jeg møte og ha luns med, og ho andre skal jeg henge med i hele dag. kanskje en annen venninne gjeng av oss og. Skal drikke litt og kose oss til kvelden kommer der jeg tar tog/buss (er ikke helt sikkert pga er stengt vei) til drammen igjen og her skal jeg henge med gutta. Blir en fin helg dette! og at jeg ikke har blogget i går, var fordi når jeg var ferdig med tentamen var jeg sinna,lei og trøtt. lagg meg ned men måtte pakke så gikk seint med pakking men kom frem til slutt. og hoppet i dusjen. og kjørte. kom her i halv 9 tiden.Meg som servitør for 1 år siden. sorry,men har ikke hatt så bra dag så orket ikke bilde. men skal ta bilder fra helga! og prøve og få de inn men er ikke sikkert det går, men om ikke kommer det på søndag natt eller mandag.

3 kommentarer

Fine bilder:)

<3 Kims - Legg meg til som venn!

17.mar.2012 kl.07:59

fine bilder :)

Kiinda - Galeste jenta fra moss!

17.mar.2012 kl.12:14

Fine bilder! ^^

Komentere tilbake? c:

Skriv en ny kommentar

Sheddlecat

Sheddlecat

17, Kristiansand

Mitt navn er Thea. LEGG MEG GJERNE TIL SOM VENN!Når jeg har tid leser jeg ofte de jeg bloggene jeg rekker:) alle bilder som blir missbrukt blir politi anmeldt.

Kategorier

Arkiv

hits