Beklager

En fort oppsummering på min helg.
Ja, som sakt var jeg i Drammen og Oslo i helga. Etter tentamenen så gikk jeg hjem dusjet,og pakket og kjørte til drammen litt (lengre en drammen). Kom til huset vi skulle være i. og bare chillet siden vi kom så seint. snakket med de som bor der osv. så lagg vi oss i 3 tiden siden vi skulle opp tidlig. Ble ikke så tidlig som vi trodde så våknet halv 1 ca og tok toget som gikk 2. Så satt kun jeg på toget til Oslo,men de andre dudene var og drakk og koste seg i drammen. var og koste meg som bare det med ei venninne også ei ann venninne. var der til 10, så tok jeg toget til drammen igjen. klokken halv 12 så var jeg i drammen der to herligheter møte meg på togstasjonen. gode i frommen var de. Tok taxi, til en leilighet der vi drakk. var konkurranse på hvem som tålte mest. Klokken 4 var det en **** som ville ha oss vekk. så da ville ikke vi være der og stakk med taxi hjem. der vi og snakket og koste oss til klokka ble halv 6, og sov til 2, der vi våkner og skal til sverige. noen mista lommeboka i taxien så måtte hente den osv.så var ikke ute før halv 4. 18 var vi i sverige der vi skulle handle ble der til 9 og ventet på den f**** båten som tar 20 min over til der vi bor. tok litt over 1 time og vente. så kjørte vi hjem og pakket og dusjet og kjørte 3 timer til kr.sand var hjemme 4 og måtte ta inn tingene og det var 5 vi lagg oss.. Sliten og trøtt nå men på skolen! Kommer bilder i kveld fra helga.


har ikke så mange bilder utenom bilder jeg ikke bør ta ut. men blogges da søte små! Så skal jeg vise alt vi kjøpte i Sverige å!

2 kommentarer

kristinehoyvik

19.mar.2012 kl.12:45

hørtes litt stress ut, men koselig :)

thuysliife

19.mar.2012 kl.13:55

hørtes koselig ut ^^

men litt stress å :P

Skriv en ny kommentar

Sheddlecat

Sheddlecat

17, Kristiansand

Mitt navn er Thea. LEGG MEG GJERNE TIL SOM VENN!Når jeg har tid leser jeg ofte de jeg bloggene jeg rekker:) alle bilder som blir missbrukt blir politi anmeldt.

Kategorier

Arkiv

hits