Test av produkt


Har prøvd denne mascaraen, og må si jeg er veldig fornøyd! og det jeg faktisk ikke viste før jeg hadde brukt den en gang var at på bunnen er det en eyeliner. og det er kjempe greit når man reiser og sånt. og ikke har så mye plass i sminkepungen,og bare ta med den. to fluer i en smek!

kjøpte en til av denne, har jo hatt i tidligere innlegg at jeg fikk den i gave. syntes det er så kjipt med bare en så har en til og og to svarte og da som er forskjellige.

Må bare beklage dårlig blogging i går, men jeg reiser til sirdal der jeg skal jobbe på lørdag. og i dag reiste <3, så det var trist som alltid.. men blitt vant med det da. men i går gikk det på at jeg prøvde og blogge flere ganger men blogg.no kom ikke opp. så vi ryddet,han hjalp meg med alt jeg trengte hjelp til osv før han skulle dra i dag.  huff skal ha med mye til sirdal ja.. Blogges litt senere da!

slengte fort inn dette bilde. før mat! ogja,haater øyene mine med blits:(

Én kommentar

Ingrid Ovnerud

29.mar.2012 kl.19:19

praktisk :)

Skriv en ny kommentar

Sheddlecat

Sheddlecat

17, Kristiansand

Mitt navn er Thea. LEGG MEG GJERNE TIL SOM VENN!Når jeg har tid leser jeg ofte de jeg bloggene jeg rekker:) alle bilder som blir missbrukt blir politi anmeldt.

Kategorier

Arkiv

hits