Miss you

Årh,som sakt ryddet vi i hele går nesten, og jeg har så mye klær at jeg må ta noe på loftet etter påsken,så har en kiste med vinter klær og når det blir vinter må jeg jo ta vinter klærene ut og sommerklær i kisten.

har som sakt et veldig stort rom som mine venner og jeg kaller "hybelen" er kun jeg som er i nederestasjen og der ligger "hybelen". Så har vi et rom der jeg har alt annet og. prøver og sove mest mulig der,tøyet og det er der osv nærmere doen på morraen og for og sminke meg! Så har vi et rom som ikke er brukt,der jeg har tatt over skapene.
dette skapet er 7-9 meter og jeg savner det så ekstremt! og jeg som hadde det så fint der. Jeg husker hvor forbanna jeg ble da min far sa jeg ikke fikk ha det rommet, og da jeg nettopp flyttet fra barndomshuset mitt og var knust over det, så når jeg endelig føler meg litt til rette med rommet. følte meg liksom endelig hjemme,så kommer min far: du må bytte rom,kjerringa mi sier det. Tror jeg aldri har vært så rasende før på de to. Menmen jeg overlever,vent til jeg flytter ut,skal ha eget rom som garderobe:) Blogges søte lesere <3

Én kommentar

~€ Marie Husøy €~

29.mar.2012 kl.23:14

Så kult :-)

Skriv en ny kommentar

Sheddlecat

Sheddlecat

17, Kristiansand

Mitt navn er Thea. LEGG MEG GJERNE TIL SOM VENN!Når jeg har tid leser jeg ofte de jeg bloggene jeg rekker:) alle bilder som blir missbrukt blir politi anmeldt.

Kategorier

Arkiv

hits