FML

Årh er så faens sint! Jeg bor med andre folk denne gangen i det svære huset. og vi har en regel, legge nøkkelen ut på gjemme plass som vi har blitt enig om. Kan si også at de tar all plassen. vi kan ikke legge tannbørste,shampo,balsam osv. når vi kom inn i huset og de hadde bodd her noen dager før oss så lagg det masse oppvask,ikke dopapir, vaskemaskinen har de gjort sånt ikke virker... Og nå i kveld etter jobben, så gikk vi hjem og skiftet til treningstøy, gikk og trente litt også i svømmebassenget som egentlig var stengt, men siden vi jobber der får vi lov. og vi har klissbalut hår og løper opp til huset. der nøkkelen ikke er på gjemmelpassen,døren er låst og de har lagt seg. fml tenkte jeg og etter og ha dinkt på, så ringte vi sjefen og fortalte ho ble svært missfornøyd med dem i tillegg sov sjefen..
Nok om det. For ellers er det veldig bra her, stortrives på jobbe, fritiden her er supert!

Har dere smakt denne?
coconut juice, er cocosnøtt drink med kjøttet til kokosen oppi. Smaker skikkelig thailand føler jeg! Er produsert i thailand! Blogges !

6 kommentarer

xxlinntheresexx

04.apr.2012 kl.01:34

OMG, jeg hadde klikka helt..

nope har ikke smakt den

Nathalie Gjesdal

04.apr.2012 kl.01:38

Jeg er glad jeg leier leilighet og ikke deler med noen på rom.
kjipt å bli låst ute ;o
Glad jeg ikke deler hus med noen!!

Pernille

04.apr.2012 kl.08:48

glad jeg ikke deler hus med noen ass.-...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

benediktels

04.apr.2012 kl.12:35

huff, jeg er glad jeg har min egen nøkkel :p

Skriv en ny kommentar

Sheddlecat

Sheddlecat

17, Kristiansand

Mitt navn er Thea. LEGG MEG GJERNE TIL SOM VENN!Når jeg har tid leser jeg ofte de jeg bloggene jeg rekker:) alle bilder som blir missbrukt blir politi anmeldt.

Kategorier

Arkiv

hits