beklager

Beklager for og ikke ha blogget i går. Jeg var og spurte på et treningsenter om jeg kunne begynne der men ikke et helt år, pga vet ikke hvor jeg havner neste år! så gikk jeg to sek i byen til min familie møtte meg på lotus, der vi spiste og koste oss! broren min nektet meg og kjøre denne ganga..slemming.. Også kjørte jeg med noen venninner som nettopp har fått lappen! så kom jeg hjem veldig trøtt og lagg meg faktisk 21.20.. og nå er jeg våken fordi fikk ikke sove mer.
i dag skal jeg etter skolen på møte med noen på det treningssenteret, der jeg skal prøve og få 3 månders. og når jeg vet hvor lærling tiden min er så skal jeg begynne mer:)

Min harddisk. kjempe bra! har masse plass i den og fikk den for halv pris! Kunne nesten ikke levd uten, når jeg ikke er hjemme! tror jeg har 500 film på den og heeel haug av bilder og filmer fra gamle dager altså med mine venner og sånt, som er veldigveldig viktig for meg og ta godt vare på! tia kommer ikke tilbake! nå skal jeg begynne og stelle meg, snart en time til bussen min går! blogges i dag når jeg er hjemme en gang, da kan jeg vise en bitte liten handel fra i går faktisk!

Én kommentar

Kristina

12.04.2012 kl.10:30

smart med hardisk!

Har nesten alt fra laptopen min lagra på en minnepenn liksom, haha.

Skriv en ny kommentar

Sheddlecat

Sheddlecat

18, Kristiansand

Mitt navn er Thea. LEGG MEG GJERNE TIL SOM VENN!Når jeg har tid leser jeg ofte de jeg bloggene jeg rekker:) alle bilder som blir missbrukt blir politi anmeldt.

Kategorier

Arkiv

hits