Ta ansvar

Jeg opplevde faktisk i går at en kompis hadde med sin lillesøster til sverige, ho skulle ikke med egentlig,men de skulle bare opp og ned tur.. Men han kompisen han kjøpte altså snus og alkohol, noe ho har stått for lenge at ho ikke gjør. Ho gjorde det for det hadde skjedd noe dumt dagen før. Jeg kjenner folk og vet at det kan ta kort tid før man er avhengi. Og ho skulle også rekke og hjem innen en vis tid for venninnene hadde lyst og ha ho med på taco kveld. for det første ho sa nei tre ganger broren og venninna spurte henne men akkurat når vi skulle sette oss i bilen ringe ho og sa ja alikavel. Jeg ble litt irritert,for nå var alt planlagt uten ho. Og når gjengen må skynte seg hjem fordi HO må rekke no,da ble jeg enda surere.. Og ho fikk alt ho pekte på.. Broren er jo til og med avhengi av snus..

jeg har en herlig kusine,som jeg ser på som min søster, jeg hadde ALDRI klart og kjøpe sånt til henne. HVIS ho ikke skulle drikke med meg. jeg mener det er noe helt annet og kjøpe alkohol til en venn,en en i familien.. 
 


Jeg fortalte hvor jævelig jeg syntes det var og bare se at det skjedde, for hadde jeg gjort det med min kjære elskede kusine, så vet jeg ikke om jeg hadde klart og tilgi meg selv om JEG fikk ho avhengi av det. og det verste er, jo ung du er, jo kjedeligere blir kansje alkohol og nikotin,så derfor vil de prøve noe annet ofte, og da går det på hasj f.eks..

- Tør du og stå ansvarlig for det?

Én kommentar

MalinLiiknes

09.05.2012 kl.21:46

Fin blogg...

Skriv en ny kommentar

Sheddlecat

Sheddlecat

18, Kristiansand

Mitt navn er Thea. LEGG MEG GJERNE TIL SOM VENN!Når jeg har tid leser jeg ofte de jeg bloggene jeg rekker:) alle bilder som blir missbrukt blir politi anmeldt.

Kategorier

Arkiv

hits