dro til Danmark&Tyskland

Vært borte hele helga faktisk og jeg fikk ikke blogget om at jeg skulle dra.  Og har hatt null internett i helga så ja..
Men utrolig koselig ble det til slutt! Litt styr på begynnelsen pga vi dro på fredag fordi jeg lovte noen og være der med de. Så når vi er fremme til byen de bor i i danmark og min kjære spør hva adressa er. siden de ikke kunne møte oss vist. så 4 min etterpå når vi nesten fant leiligheten får vi melding at de venter på maten i byen og vi måtte vente på de helt til de var ferdig og spise.. Men meg og min kjære er kjempesultne så vi bestemmer oss for og ta en liten tur for og finne ett eller annet og spise. da gikk vi faktisk på dem.. og det var ikke mat de hadde på bordet men øl. Så da ble jeg ganske irritert når de ler når de ser oss og har øl istede for mat. og de viste ikke at vi hadde dratt ut, de trodde vi venta.. Så når de lo da sa jeg bare: vi skal finne mat henover  her mens jeg peker rett frem og går.
Hadde mobilen i lomma,så etter og gått en halvtime var det kun meccen vi fant som var åpent så vi gikk der. Så måtte jeg fryktelig på do så jeg løp på do. da hørte jeg mobilen vibrerte for er jo ganske høy musikk ute på byen i danmark.. Så hadde det kommet 3 meldinger og et ring jeg sa : vi spiser
så spør de oss ja vil dere være med og ta en øl? og jeg bare: helt ærlig, vi er slitene. trodde alle skulle ut. har ikke stelt meg for ut på byen.har ikke vært i leiligheten deres en gang.. og de svarte ikke så derfor ringte jeg. de lagg på og sånn halv 1 på natta ber de meg og min kjære booke inn på hotel.
Og er ikke enkelt når du for faen ikke har internett for og søke!
Og når du faktisk når fram på google på mobilen: hotel i aarhus
så er de stengt, finner faen ikke fram heller når du aldri har vært der..
så for og si det sånn vi er IKKE venner lengre.

tiramisu (spiste i tyskland på lørdag)
Med kasnke litt for mye alkohol..

5 kommentarer

nellyupdate

25.06.2012 kl.13:47

Nam, det så godt ut! :)

thuysliife

25.06.2012 kl.14:10

uff da...

Skjønner hvordan det er, når folk gjør sånt.....

Men den isen så veldig god ut :)

Gry ♥

25.06.2012 kl.22:34

nam :)

camilla

26.06.2012 kl.12:35

Herregud, så utrolig dårlig gjort!!

starsintheuniverse

06.08.2012 kl.15:54

Dårlig gjort ass... ;( men det så kjempegodt ut :P ha en fin sommer!

Skriv en ny kommentar

Sheddlecat

Sheddlecat

18, Kristiansand

Mitt navn er Thea. LEGG MEG GJERNE TIL SOM VENN!Når jeg har tid leser jeg ofte de jeg bloggene jeg rekker:) alle bilder som blir missbrukt blir politi anmeldt.

Kategorier

Arkiv

hits